Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Ігор Гундич: Спортивні об’єкти, амбулаторії, театр – ті перспективи, які покажуть людям результати децентралізації

21 Лютого 2019 • 18:25

Кіл-сть переглядів: 165

1Усі проекти, реалізацію яких сьогодні обговорюють у громадах, увійдуть до Перспективного плану розвитку Житомирської області. І це те, що покаже людям результат децентралізації.

 

Про це зазначив голова Житомирської ОДА Ігор Гундич 21 лютого у прямому ефірі на телеканалі СК1.

 

«Ті всі перспективні плани, які ми обговорюємо на територіях об’єднаних громад, плани розвитку міст увійдуть у перспективний план розвитку Житомирської області на 2019-2021 роки. Люди не розуміють цифр та пафосних слів, вони хочуть бачити конкретні об’єкти. Якщо говорити про пріоритети, які ми бачимо на обласному рівні, то серед найбільших проектів – завершення стадіону “Полісся”, стадіону “Спартак”, спорткомплексу “Динамо” у Радомишлі, ФОКу в Овручі, басейн в Ємільчинській ОТГ. Це ті проекти, які фінансуються за рахунок коштів ДФРР та місцевих бюджетів. Обов’язково розпочнемо у цьому році реконструкцію музично-драматичного театру у Житомирі, плануємо завершити реконструкцію онкодиспансеру, будівництво 21 амбулаторії, є у планах будівництво нових амбулаторій на 2020 рік», – розповів Ігор Гундич.

 

Керівник області наголосив на тому, що реалізовувати потрібно, у першу чергу, ті проекти, які суттєво впливають на якість життя людей.

 

«Об’єктів, які плануємо відновити, побудувати, реконструювати, дуже багато. Але завдяки реформам вони реальні. І так люди чітко розумітимуть, що дає децентралізація для них, для їх комфорту і розвитку громади», – додав Ігор Гундич.

Версія для друку