Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

13 областей будуть представлені на фестивалі «Розстріляна молодість»

13 Лютого 2019 • 10:35

Кіл-сть переглядів: 205

Сьогодні на Житомирщині відбудеться Х Всеукраїнський літературно-музичний фестиваль «Розстріляна молодість». Участь у фестиваль візьмуть професійні та аматорські колективи, духові та військові оркестри і вихованці творчих студій з 13-ти областей.

 

 

Метою фестивалю є вшанування воїнів України: учасників АТО, афганців, воїнів-інтернаціоналістів, ветеранів ІІ Світової війни.

 

 

Перед початком події відбулася прес-конференція за участі організаторів та учасників фестивалю, під час якої представниця Міністерства освіти і науки України Ольга Воробйова вручила подяки керівникам творчих колективів та наголосила:

 

«Дякуємо Житомирщині за добру справу яку громадськість та керівництво області спільно роблять. Цей фестиваль – це ще одна підтримка наших героїв і пам’ять про сторінки історії української  нації».

 

 

З Житомирської області у фестивалі візьмуть участь 24 заклади професійної освіти освіти, 19 аматорських колективів та солісти обласної філармонії ім. С. Ріхтера.

 

 

Відбудеться фестиваль сьогодні, 13 лютого, в приміщенні Житомирського академічного українського музично-драматичного театру ім. І. Кочерги. Окрім концертної програми можна буде оглянути виставку мистецьких робіт, що працює на другому поверсі драмтеатру.

 

 

Нагадаємо, що керівники області зустрілися із активом ветеранів Афганської війни.

Версія для друку