Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Майже 6 тис. кв. м якісного ямкового ремонту провели у Черняхівському районі. ФОТО.

19 Червня 2018 • 16:03

Кіл-сть переглядів: 511

Ямковий ремонт доріг може бути якісним. І такі приклади на Житомирщині є.

 

У цьому запевнили сьогодні, 19 червня, жителі села Очеретянка Черняхівського району під час моніторингу якості ремонту доріг працівниками управління дорожнього будівництва та інфраструктури ОДА.

 

«Такого ремонту дороги ще за все своє життя не бачили. Взагалі не відчувається тепер, що там і ями були», – ділиться враженнями жителька села Ліда Дмитрівна.

 

Ямковий ремонт автомобільної дороги О 062243 Черняхів – Малин – Людвинівка в межах Черняхівського району проводило ПП «Автомагістраль». Ямковість ліквідували на площі 5 904 кв.м. Найближчим часом підрядник ще має прогрейдерувати узбіччя.

 

Також на цій дорозі є ділянки, на яких у цьому році будуть робити поточний ремонт. Зараз визначається підрядник.

 

Разом з тим, працівники управління дорожнього будівництва та інфраструктури ОДА оглянули, як виконується ремонт на ділянці С062138 Хорошів – Березівка – Грушки. Тут роботи виконує Облавтодор. Після огляду ремонту підрядник за дорученням управління має виправити усі недоліки, в іншому разі – за ділянки з неякісним ремонтом йому не заплатять.

 

За словами начальника управління Романа Крисюка, усі, хто робить на сьогодні ямковий ремонт на Житомирщині, попереджені про необхідність фрезерування перед укладанням асфальту. Без фрезерування управління не прийматиме роботу.

 

Нагадаємо, Житомирську ОДА не влаштовує якість ямкового ремонту на дорозі Велика Горбаша – Троковичі – Піщанка, тому ремонт продовжить інший підрядник. Роботи над усуненням недоліків у Черняхівському районі планують розпочати вже найближчим часом.

 

О 062243 Черняхів – Малин – Людвинівка

 

1

 

2

 

4

 

5

 

3

 

С062138 Хорошів – Березівка – Грушки

 

6

 

7

 

8

 

9

Версія для друку