Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Малим та середнім підприємцям надаватимуть кредит до 750 тис. грн. на започаткування власної справи

25 Липня 2017 • 09:41

Кіл-сть переглядів: 443

За ініціативи голови Житомирської ОДА Ігоря Гундича, департаментом економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва Житомирської облдержадміністрації внесено пропозиції до комплексної Програми розвитку малого і середнього підприємництва у Житомирській області на 2017-2020 роки в частині Порядку відшкодування коштів за кредитами у розмірі до 750 тис. грн на галузі переробної промисловості, а відшкодовуватиметься щомісячно частина відсоткової ставки в розрахунку облікової ставки НБУ.

 

Про це поінформував директор департаменту Олексій Шатило сьогодні, 24 липня, на засіданні постійної комісії з питань бюджету і комунальної власності.

 

«Сума кредиту на розвиток малого і середнього підприємництва, на яку поширюватися дія Програми становитиме до 750 тис. грн. Відшкодування буде надаватися щомісячно в розмірі облікової ставки НБУ чинної на момент підписання договору», – повідомив Олексій Шатило.

 

Також він додав, що галузі, на які будуть виділятися кошти – це найбільш розвинені на Житомирщині, але мають недостатні обсяги виробництва кінцевої продукції: каменеобробка, харчопереробка, деревообробка.

 

Нагадаємо, що депутати на комісії погодили внесення змін до обласного бюджету на 2017 рік.

 

1

 

 

 

Версія для друку