Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Маємо забезпечити на Житомирщині сталу роботу ЦНАПів навіть в умовах карантину, – Віктор Градівський

30 Вересня 2021 • 16:15

Кіл-сть переглядів: 246

Сьогодні, 30 вересня, заступник Міністра цифрової трансформації України Людмила Рабчинська провела відеоконференцію з представниками обласних державних адміністрацій щодо організації роботи ЦНАПів.

 

Від Житомирської ОДА у відеоконференції взяли участь заступник голови облдержадміністрації Віктор Градівський, директор Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики ОДА Наталія Арендарчук та начальник Відділу цифрового розвитку, цифрових трансформацій, цифровізації ОДА Інна Кацімон.

 

Під час онлайн-заходу було обговорено питання організації роботи центрів надання адміністративних послуг в умовах запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів із метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID -19.

 

За інформацією Департаменту агропромислового розвитку та економічної політики ОДА, на сьогодні в Житомирській області налічується 44 центри надання адміністративних послуг, із них при органах місцевого самоврядування функціонує 41 ЦНАП, у тому числі: 12 – при міських, 17 – при селищних і 12 – при сільських радах.

 

У поточному році у територіальних громадах області розпочали роботу 17 ЦНАПів.

 

У наступному 2022 році відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації мережі та функціонування центрів надання адміністративних послуг та удосконалення доступу до адміністративних послуг, які надаються в електронній формі» у територіальних громадах із населенням понад 10 тисяч жителів також будуть створені ЦНАПи.

 

Довідково. Затверджено інформаційні та технологічні картки адміністративних послуг Держкомтелерадіо, які можна переглянути ТУТ.

 

Версія для друку