Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Мене можуть не пережити – Ігор Гундич про кадрові зміни в ОДА

02 Листопада 2016 • 17:02

Кіл-сть переглядів: 690

4646464654Під час прес-конференції сьогодні, 2 листопада, голова облдержадміністрації Ігор Гундич розповів про можливі кадрові зміни та якості потенційних працівників ОДА.

 

Відповідаючи на питання журналістів, голова ОДА зазначив, що сьогодні є вільні вакансії заступників. І зрозуміло, що в найближчі два місяці планується ці вакансії «заповнити».

 

«Я вже проводжу переговори, зустрічі. Але конкретних прізвищ я назвати не можу. Адже ще не знайшов тих, хто мені підходить. Я звик віддаватись роботі на 100%. Тому й заступники повинні так само ставитись до роботи. Ці люди мають бути енергійні, драйвові, які хочуть щось змінити. Тому над командою я буду працювати обов’язково», – наголосив Ігор Гундич.

 

Також керівник області акцентував увагу присутніх: «У коридорах ОДА побутує така думка про голову: пережили до тебе, переживемо тебе, переживемо і після тебе. Ті, хто так думає, хай не радіють – мене вони можуть не пережити. Я кажу про це відверто».

 

Він підкреслив, що є такі кадри, які основною своєю заслугою вважають лише те, що вони 20 років на державній службі.

 

«Зрозуміло, що зміни будуть у структурі. Адже потрібно підібрати колектив та ту команду, яка «буде гребти землю під ногами» і виконувати пріоритетні завдання. А для цього потрібно в першу чергу відповідально і патріотично ставитись до своїх обов’язків», – зауважив Ігор Гундич.

 

Нагадаємо, що сьогодні Ігор Гундич розповів про пріоритети в діяльності на посаді голови ОДА та про Ініціативу «Відкрита ОДА».

Версія для друку