Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Ментальне здоров’я для кожного українця

21 Червня 2024 • 13:34

Кіл-сть переглядів: 343

Збалансоване і повноцінне життя людей поважного віку позитивно впливає на ментальне здоров’я. Спілкування, емоції позитивно відображають загальне самопочуття та дарують приємні моменти. Молодість духу – це те, що наповнює серце любов’ю і жагою до життя. Саме тому члени ветеранської світлиці та клубу “Осіннє золото” відвідали молодіжно-спортивний центр “Юність” та Будинок дитячої творчості Ємільчинської громади.

 

 

Людей елегантного віку з великою шаною та повагою зустріли працівники Будинку дитячої творчості на чолі з керівником Тамарою Ракс. Всі присутні були в захваті від побачених виробів та поробок  дітей. На згадку про зустріч кожному подарували патріотичну брошку та ангела-охоронця для ветеранської світлиці.

 

 

Володимир Балюрко, тренер ДЮСШ, розповів присутнім про досягнення спортсменів та показав спортивну базу, умови, в яких тренуються юні спортсмени та ветерани спорту.

 

 

Родзинкою знайомства зі спортивно-молодіжним центром “Юність” стало відвідування басейну. Волощук Володимир, провів оглядову екскурсію та розповів про послуги, які надаються в басейні.  Від водних процедур ніхто не відмовився. Всі переконалися, що хворобам легше запобігти, ніж їх лікувати, а відчуває себе людина молодою або старою залежить більше від стану її духу, а не від запису в паспорті.

Версія для друку