Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

МФК «Житомир» гратиме з одеською «Жемчужиною»

19 Жовтня 2016 • 06:45

Кіл-сть переглядів: 449

Сьогодні, 19 жовтня, відбудуться поєдинки 5 туру чемпіонату України з футболу серед юніорів U19 (Перша ліга). В цей день юніори МФК «Житомир» вдома прийматимуть дублерів друголігової «Жемчужини» (Одеса). Гра на стадіоні «Колос» Житомирського агротехнічного коледжу стартує о 14.00. Запрошуємо всіх фанів футболу підтримати команду. Вхід на стадіон – вільний.

 

МФК «Житомир» дві гри вдома зіграла внічию та дві виїзні зустрічі виграла. Черговий матч в Житомирі – гарна нагода нарешті показати себе вдома і здобути такі необхідні зараз три очки перед важким виїздом до Харкова в наступному турі. Тим паче, що МФК «Житомир» прийматиме одеситів у якості фаворита і одного з лідерів групи.

 

Після 4 ігор МФК «Житомир U19» ділить 2-3 місце з «Черкаським Дніпром», маючи вищу позицію з кращою статистикою забитих/пропущених м’ячів. В минулому турі житомиряни на виїзді змогли обіграти одного з фаворитів групи – сумську «Барсу».

 

Загалом 5 тур буде одним із центральних в І колі, адже між собою зустрічатимуться лідери і фаворити групи. Столична «Зірка» прийматиме «Черкаський Дніпро», а «ДЮСШ-15» (Київ) – «Барсу» (Суми). Переможці цих пар отримають серйозну перевагу і гарні шанси на місця в першій трійці. 

 

1

Версія для друку