Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Мін’юст запустив онлайн-платформу для захисту прав людей

10 Жовтня 2017 • 08:59

Кіл-сть переглядів: 661

Міністерство юстиції України розробило та запустило окремий сайт, на якому громадяни можуть отримати інформацію про свої права та інструкції для захисту цих прав – prаvo.minjust.gov.ua.

 

Запуск онлайн-платформи відбувся в рамках реалізації загальнонаціонального право просвітницького проекту Міністерства юстиції України «Я маю право», який стартував у червні цього року та реалізується Міністерством юстиції у співпраці з системою надання безоплатної правової допомоги та територіальними органами юстиції за підтримки програми USAID «Нове правосуддя», БФ «Відродження» та інших міжнародних партнерів та донорів.

 

Метою проекту є підвищення правової свідомості українців, інформування громадян щодо використання та захисту їхніх прав у повсякденному житті шляхом надання практичних рекомендацій за найбільш актуальними напрямами. 

 

Більше інформації про проект «Я маю право!» – на сайті prаvo.minjust.gov.ua та за номером 0 800 213 103 (єдиний контакт-центр системи надання безоплатної правової допомоги).

 

Довідково. Девіз проекту – Знаю! Дію! Захищаю! Тривалість проекту становить 3 роки (2017–2019 роки). До географії проекту віднесено всі міста України, включаючи віддалені селища, де функціонують центри та бюро системи надання безоплатної правової допомоги.

 

1

Версія для друку