Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Мінрегіон запрошує до участі у конкурсі «Кращі практики місцевого самоврядування»

25 Липня 2016 • 11:51

Кіл-сть переглядів: 511

1Мінрегіон оголосив проведення конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування» у 2016 році.

 

Метою конкурсу є відбір, відзначення і поширення кращих практик органів місцевого самоврядування з питань соціально-економічного розвитку територій (реалізації проекту, програми, комплексу заходів, під час здійснення яких отримано позитивні практичні результати).

 

Цьогоріч передбачено такі теми:

  • Стимулювання економічної активності, створення робочих місць.
  • Об’єднання територіальних громад.
  • Центри надання адміністративних послуг.

Для участі у Конкурсі потрібно заповнити заявку у форматі Microsoft Word і надіслати її до 30 вересня 2016 року електронною поштою на адресу Best.Practice.Ukraine@coe.int .

 

Під практикою у рамках Конкурсу розуміється фактична діяльність органу місцевого самоврядування у період з 2014 до 2016 року, під час впровадження якої отримано позитивні результати.

 

Кожен орган місцевого самоврядування може подати на Конкурс одну або кілька (окремих!) заявок, але не більше однієї практики за кожною із трьох тем Конкурсу.

 

Заявка супроводжується листом органу місцевого самоврядування за підписом його керівника, у якому підтверджується достовірність та точність викладеної у заявці інформації. Супровідний лист (з підписом та печаткою) у сканованому вигляді має бути надіслано електронною поштою одночасно із заявкою.

 

Додаткову інформацію з усіх питань Конкурсу можна отримати за тел.: (044) 303-99-16, (044) 590-47-76.

 

Нагадуємо, що у 2015 році Новоборівська селищна рада Володарсько-Волинського району виборола перше місце у конкурсі «Кращі практики місцевого самоврядування» у напрямку «Енергозбереження та енергоефективність».

Версія для друку