Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Мінсоцполітики спільно з УВКБ ООН та БФ «Право на захист» запускають проєкт «таємний покупець» у Пенсійному фонді України

01 Липня 2024 • 15:00

Кіл-сть переглядів: 73

Міністерство соціальної політики активно працює над спрощенням, цифровізацією та підвищенням якості надання послуг громадянам у розгалуженій мережі закладів соціальної сфери. Одним з ключових «вікон» для взаємодії українців та держави є відділення Пенсійного фонду України.

 

З метою підвищення зручності, ефективності та клієнтоорієнтованості роботи відділень Пенсійного фонду України, Мінсоцполітики та ПФУ запускають проєкт «таємний покупець» у відділеннях Фонду по країні.

 

Цей проєкт дозволить виявити системні недоліки, що існують в обслуговуванні громадян у відділеннях ПФУ, та, завдяки цьому, – переглянути, оптимізувати та вдосконалити процедури роботи Фонду.

 

Кінцева мета проєкту – забезпечити, аби громадянам, які звертаються до відділень ПФУ, було зручно та комфортно отримувати відповідні послуги, а рівень клієнтського сервісу був якомога вищим.

 

Важливими партнерами, які погодились взяти на себе реалізацію цього проєкту за всебічної підтримки Мінсоцполітики, виступили УВКБ ООН, Агентство ООН у справах біженців  та БФ «Право на захист».

 

Детальніше — ТУТ.

 

Версія для друку