Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Мінцифри: Дія запускає шлюб онлайн — одружуйтеся просто в смартфоні першими у світі

09 Вересня 2024 • 15:47

Кіл-сть переглядів: 104

Україна продовжує задавати тренди на цифровізацію всьому світові. Запустили перший офіційний шлюб по відеозвʼязку в Дії. Це революційний сервіс, який повністю змінює підхід до надання державних послуг. Одружуйтеся в будь-якому куточку країни чи світу та за будь-яких обставин, адже любов варта всього.

 

Шлюб онлайн у Дії особливо важливий для військових та пар, які через війну не можуть бути поруч. Відтепер жодних поїздок до установ та годин у чергах. Кілька кліків у Дії — і ви подали заяву про шлюб, вибрали дату церемонії, змінили прізвище чи залишили своє та одружилися просто в смартфоні.

 

Не знаєте, як креативно освідчитися коханій людині та зробити пропозицію? Продумали все за вас — заходьте в Дію та робіть пропозицію руки та серця.

 

І не потрібно нікуди їхати, щоб забрати свідоцтво про шлюб. Цифровий документ автоматично підтягнеться в Дію протягом доби. А оригінал замовляйте доставкою через пошту або курʼєром просто додому. Усе для вашої зручності.

 

Для молодят процес майже непомітний і триває до 30 хвилин, але технічно це складна взаємодія реєстрів і платформи відеозвʼязку Webex від Cisco. Оновлюйте Дію та ставайте першими у світі цифровими нареченими.

 

Клік-клік — і одружені. Перетворюємо мрії на цифрову реальність

 

Довідково. Сервіс у Дії розробляється Мінцифрою спільно з Міністерство юстиції України, Державним підприємством Національні інформаційні системи, Цифровим офісом ДРАЦС, Державна міграційна служба України, АТ Укрпошта за підтримки Програма EGAP, що виконується Фонд Східна Європа. Технічним партнером стала компанія Cisco, яка в межах підписаного з Мінцифрою меморандуму надала рішення для відеоконференцій Cisco Webex.

Версія для друку