Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Модернізація об’єктів Любарського району

07 Квітня 2016 • 08:48

Кіл-сть переглядів: 793

Вчора, 6 квітня, перебуваючи з робочою поїздкою у Любарському районі, голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський, оглянув об’єкти, які мають реконструюватися в цьому році за рахунок спів фінансування з державного та місцевого бюджетів.

 

«З Державного фонду регіонального розвитку в цьому році наші області виділено 109,6 млн грн.  Проекти регіонального розвитку  повинні бути не локальними, а вирішувати проблеми великої кількості людей та мати стратегічні цілі»,- сказав Сергій Машковський.

 

Керівник області оглянув приміщення центральної районної лікарні в с.Старий Любар. На даному об’єкті планується проведення комплексної термосонації (утеплення стін, фундаменту, заміна вікон та покрівлі).

 

Важливість реалізації даного проекту  полягає у застосуванні комплексного підходу до здійснення утеплення.

 

 

Згідно з Експертним звітом  філії державного підприємства “Укрдержбудекспертиза” у Житомирській області кошторисна вартість робіт на  об’єкті становить 1779,884 тис. гривень.

 

 

 Комплексну термоса націю також планується провести ЗОШ І-ІІІ ступенів у с.Глезне Любарського району. Кошторисна вартість робіт на об’єкті становить 1396,145 тис. гривень.

 

В результаті впровадження проекту буде забезпечено енергозбереження в будівлі школи за рахунок застосування сучасних технологій будівництва та зовнішнього  утеплення  стін. Ці заходи забезпечать нормальну внутрішню температуру, а також дозволять зекономити енергоресурси.

 

Також керівник області оглянув загальноосвітню школу в с. Липне. Приміщення даного навчального закладу потребує повної реконструкції даху.

 

Сергій Машковський наголосив, що в умовах зростання цін на енергогосії, питання покращення  зменшення споживання енергоресурсів в бюджетних установах, набувають особливої актуальності. Термомодернізація об’єктів соціальної сфери дозволить скоротити споживання  палива та  зекономить бюджетні кошти на їх утримання.

 

Нагадуємо, що 25 березня в м. Бердичеві відбулося відкриття нового спортивного комплексу. Об’єкт було відновлено за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку.http://oda.zt.gov.ua/vidkrittya-novogo-suchasnogo-sportivnogo-kompleksu-v-berdichevi.-foto.html

Версія для друку