Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Молодь Баранівської громади братиме участь у «ВідНОВІ:UA-2024»

13 Травня 2024 • 09:21

Кіл-сть переглядів: 245

Регіональні команди першої хвилі молодіжних обмінів в межах «ВідНОВА:UA» 2024 завершили навчання та вже готують щось неймовірне для учасників.

 

ГО «Студентський клуб» та Баранівська міська громада серед 25 учасників Програми залучення молоді до відновлення України шляхом реалізації молодіжних обмінів «ВідНОВА:UA», яку впроваджують Міністерство молоді та спорту України, Всеукраїнський молодіжний центр, ПРООН в Україні у партнерстві з ГО «Молодіжний центр Волині» за фінансування урядів Данії та Японії.

 

Активна молодь Баранівки долучилася до триденного навчання та обміну досвідом з медіаграмотності та критичного мислення, міжкультурного навчання, соціальної згуртованості та аналізу досвіду попередніх років.

 

Це вже неперші досягнення молоді Баранівської громади. Вони брали участь і досягли успіхів в багатьох проєктах. Вже реалізовано проєкт «Молодіжний кластер органічного бізнесу», двигуном якого є молодь Баранівської міської ОТГ  та проєкт «Підвищення місцевої соціальної згуртованості та громадської безпеки у громадах Житомирської області»  в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Королівства Нідерландів.

 

Цього року вони створюватимуть атмосферу ВідНОВА:UA у себе задля розвитку співпраці та волонтерства, а також підвищення громадянських компетентностей у молоді.

 

Програму залучення молоді до відновлення України шляхом реалізації молодіжних обмінів «ВідНОВА:UA» впроваджує Міністерство молоді та спорту України, Всеукраїнський молодіжний центр, UNDP в Україні у партнерстві з Молодіжний центр Волині І СпівДія хаб Луцьк за фінансування урядів Данії та Японії.

 

Баранівська громада орієнтована на органічне виробництво, залучення до місцевого самоврядування та розвитку громади молоді і старшокласників, створення і промоцію туристичного продукту на території громади, підвищення якості послуг, розширення інфраструктури для дозвілля, забезпечення транспортної доступності та багато іншого.

 

Версія для друку