Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Моя присутність на об’єктах стимулює підрядників швидко та якісно виконувати роботу – Ігор Гундич

04 Квітня 2018 • 12:58

Кіл-сть переглядів: 214

Всі проекти, які фінансуються за кошти Державного фонду регіонального розвитку та обласного бюджету, голова ОДА Ігор Гундич регулярно відвідує особисто та контролює процес виконання робіт на них.

 

Присутність голови ОДА та увага до об’єктів ДФРР стимулює підрядників та будівельників до більш відповідального та якісного виконання робіт.

 

На цьому ацентував голова ОДА Ігор Гундич у програмі «Відкрита студія» на телеканалі «Союз-ТВ».

 

«Моя присутність та увага до об’єктів стимулює підрядників та будівельників до більш відповідальної праці, швидше та якісно виконують роботи. Центр вертебрології – однозначно пріоритетний об’єкт в області. Ми поставили амбітні плани – завершити його до 15 червня і будемо робити все для цього. Не тільки цей об’єкт, а всі інші проекти, які фінансуються за кошти ДФРР та обласного бюджету, я буду регулярно відвідувати і контролювати процес виконання робіт», – зазначив Ігор Гундич.

 

За його словами, основні роботи у майбутньому центрі реабілітації інвалідів та учасників АТО – утеплення фасадів, підготовка цокольного приміщення – виконали ще у минулому році. Цього року залишились оздоблювальні роботи – фарбування фасаду, заміна проводки, шпаклювання та побілення стін. Ці роботи за 2-2,5 місяців можна виконати.

 

Під час робочої поїздки до Коростенського району минулого тижня керівник області також перевірив, на якій стадії ремонту знаходяться перехідні об’єкти ДФРР.

 

«Я відвідав школу № 13 у м. Коростень, яку будівельники обіцяють здати до 10 серпня. Ми з ними домовились, що 1 вересня першачків заведемо у нові класи. Будівельники погодились і тепер я буду це контролювати. Є ще об’єкт у с. Грозине, де відбувається термосанація школи. Там працівники утеплили заклад і розпочали фарбувати об’єкт. Як на мене, там недостатньо якісно підібрана фарба, тому я хотів би, щоб підрядники більш серйозно підходили до таких об’єктів», – розповів Ігор Гундич.

 

Нагадаємо, що минулого тижня в рамках робочої поїздки до Коростенського району голова ОДА відвідав дитсадок у с. Білка, в якому до 1 вересня підрядник має завершили ремонтні роботи, а наступного тижня відвідає Пулинський район, де проведе прийом громадян та перевірить соціальні об’єкти.

Версія для друку