Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Музика гідності для учасників АТО

01 Квітня 2015 • 14:58

Кіл-сть переглядів: 1 024

2 квітня за підтримки облдержадміністрації для учасників АТО з Житомирщини буде організовано поїздку у Київ на масштабний фестиваль героїчної пісні «Музика гідності». Військові з дружинами – всього 40 осіб – відвідають концерт.

 

Реабілітація демобілізованих бійців – один із важливих напрямків діяльності обласної влади. Відновлення здоров’я військових передбачає не тільки суто медичні заходи, а й моральну підтримку, підняття духу наших захисників.

 

Унікальний музично-патріотичний проект «Музика гідності», що відбудеться у концертному клубі «Stereo Plaza», ініційований благодійним фондом «З Країни в Україну». У рамках фестивалю пройдуть виступи кращих українських груп і виконавців, серед яких – Mad Heads, OT VINTA, «Мандри», «Крихітка», Арсен Мірзоян, Тоня Матвієнко та інші. Виконавці спеціально до проекту «Музика гідності» готують кавер-версії українських патріотичних пісень часів повстанського руху, які будуть записані під час концерту і передані до всіх військових частин України.

 

Також у рамках фестивалю пройде конкурс серед маловідомих авторів пісень, присвячених Майдану і АТО. Кращі композиції увійдуть у компакт-диск для військовослужбовців.

 

Всі зібрані кошти будуть передані на лікування поранених і постраждалих в зоні АТО, що перебувають у головному військовому госпіталі МОЗ України.

Прес-служба облдержадміністрації

Версія для друку