Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Миропільський ліцей на Житомирщині – учасник пілотного проєкту Clanbeat!

27 Травня 2024 • 11:47

Кіл-сть переглядів: 154

Миропільський ліцей став одним із 25 освітніх закладів Житомирщини, відібраних для участі в пілотному проєкті з впровадження естонської інноваційної розробки Clanbeat!

 

Clanbeat –  це унікальне рішення, спрямоване на підтримку добробуту учнів та шкільного персоналу шляхом аналізу їх психоемоційного стану та визначення стану ментального здоров’я в шкільних колективах. Підтримуючи зв’язок з кожним із учасників програми, заклад зможе вчасно реагувати на проблемні ситуації, допомагати дітям та дорослим, створювати та посилювати єдність власних спільнот. Також школа отримає інформацію щодо наявних в Житомирській області організацій, які працюють у сфері психологічної допомоги, зможе активно застосовувати механізм перенаправлення до цих організацій.

 

Участь у проєкті розрахована на 4 місяці (з серпня по листопад 2024 року), під час яких закладу буде надано безкоштовний доступ до платформи та підтримка практичним психологам, включаючи постійне консультування, навчання та супервізії естонськими фахівцями.

 

Цей проєкт реалізується у партнерстві з «Мондо в Україні» та фінансується #ESTDEV #FromThePeopleOfEstonia (Естонським центром міжнародного співробітництва).

Версія для друку