Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

На комісії ТЕБ та НС затвердили порядок взаємодії установ та підприємств у разі ускладнення погодних умов

13 Лютого 2018 • 10:08

Кіл-сть переглядів: 378

На черговому засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій затвердили порядок взаємодії установ, організацій та підприємств області у разі погіршення погодних умов у зимовий період 2018 року.

 

Засідання проходило сьогодні, 13 лютого, під керівництвом начальника управління цивільного захисту населення облдержадміністрації Сергія Безносюка.

 

Порядок взаємодії розроблений для забезпечення умов безперебійного та безпечного руху транспортних засобів на автомобільних дорогах загального користування області.

 

У зимовий період впроваджується цілодобове чергування операторів зв’язку та відповідальних осіб – інженерно-технічних працівників.

 

Кожна установа має відповідальну особу, дію яких координує управління дорожнього будівництва та інфраструктури облдержадміністрації.

 

Крім цього, оперативний штаб з реагування на ускладнення погодних умов розробив картки-схеми об’їзду по всіх дорогах області, де були проблеми і де потенційно вони можуть бути у разі негоди.

 

Порядок затверджує і роботи по організації робіт з очищення снігу та усунення ожеледиці.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Версія для друку