Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

На «Music Camp International» координаційна рада при ОДА, попри відмову організаторів, вирішила залишити 30 тис. грн. ВІДЕО

30 Серпня 2017 • 14:33

Кіл-сть переглядів: 536

Під час засідання координаційної ради при ОДА Людмила Зубко зняла з конкурсу грантів проект «Музичний табір «Music Camp International» ГО «Житомир, Зроби голосніше!». Проте члени ради вирішили залишити суму у 30 тисяч гривень на довезення дітей з районів на гала-концерт проекту.

 

«Місто потрібно міняти через дітей, через мистецтво. На сьогодні у нас майже 200 дітей, які займаються 5 днів, вивчають пісні 4 мовами, кожен з них грає на 2 музичних інструментах. Ми хочемо, щоб ви нам допомогли запросити активних житомирян прийти 2 вересня до драматичного театру на гала-концерт», – зазначила Людмила Зубко.

 

Заступник голови ОДА Ярослав Лагута надав пропозицію все ж підтримати проект та показати гала-концерт дітям з районів області.

 

Члени координаційної ради проголосували за виділення 30 тис. грн на транспорт, щоб привезти дітей 2 вересня у Житомир на концерт.

 

Гала-концерт «Music Camp International» відбудеться 2 вересня в обласному драмтеатрі, початок о 16.00. Безкоштовні запрошення можна отримати у «Львівській майстерні шоколаду».

 

Нагадаємо, координаційна рада визначила 20 проектів-переможців, на які організатори отримають грант від Житомирської ОДА.

 


Версія для друку