Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

На сесії обласної ради розглянули питання, внесені громадськістю

19 Травня 2016 • 14:49

Кіл-сть переглядів: 988

Сьогодні, 19 травня, у Житомирі пройшло друге пленарне засідання IV сесії обласної ради.

 

Депутати розглядали внесення змін до обласних програм; надання погоджень щодо отримання спеціальних дозволів; питання комунальної власності, серед яких переукладання контрактів з керівниками комунальних закладів, внесення змін до статутів комунальних закладів. Також були прийняті звернення до керівництва держави, зокрема, щодо врегулювання на законодавчому рівні питання видобутку бурштину, вирішення проблем військовослужбовців, які перебували у полоні або були пораненими, щодо реформування лісової галузі, підвищення посадових окладів та окладів за звання військовослужбовцям та ін.

 

Після розгляду усіх питань, що були в порядку денному, депутати розглянули 4 питання, які внесли представники громадськості.

 

Зокрема, були внесені до розгляду питання щодо ситуації у Держгеокадастрі Житомирської області, розрахунків за МРТ, перейменування вулиць на честь волонтерів та добровольчих батальйонів, а також щодо ситуації, яка склалася у Бердичівському медколеджі. Ці питання тепер на контролі у депутатів обласної ради.

 

1

 

2

 

3

 

4

Версія для друку