Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

На святковому ярмарку під час Спартакіади на Житомирщині зібрали понад 60 тисяч гривень для Захисників України

21 Травня 2024 • 16:04

Кіл-сть переглядів: 669

У селищі Миропіль на Житомирщині відбулася ветерансько-спортивна спартакіада серед команд сусідніх територіальних громад  на підтримку Збройних сил України під гаслом «Від Мирного Поля для мирного неба».

 

До заходу долучилися спортсмени 7 громад із Житомирщини та Хмельниччини: Романівської, Чуднівської, Баранівської, Миропільської, Полонської, Понінківської та Шепетівської.

 

Учасники спартакіади змагалися з п’яти видів спорту – мініфутболу, волейболу, стрітболу, шахів та дартсу.

 

У підсумку переможцями в загальнокомандній першості стали команди: Баранівської  територіальної громади (Житомирщина) – І місце, Миропільської (Житомирщина) – ІІ місце, Полонської (Хмельниччина) – ІІІ місце.

 

Цінним подарунком нагороджено найстаршого учасника змагань, 89-річного шахіста з Баранівки Михайла Креміня.

 

Одночасно зі Спартакіадою на пришкільній території Миропільської гімназії проводились різноманітні заходи для збору коштів на військові потреби наших Захисників.

 

Під час заходу стараннями Миропільського центру розвитку дитини було організовано дозвілля для дітей, проведено змагання з армреслінгу.

 

Усього на ярмарку вдалося зібрати 60 180 гривень, які підуть на потреби Захисників, у першу чергу на придбання необхідної техніки та обладнання.

 

Версія для друку