Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

На Житомирщині активно ведуться весняно-польові роботи

24 Березня 2015 • 17:03

Кіл-сть переглядів: 934

Голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Машковський підбив підсумки своєї інспекції весняно-польових робіт у Андрушівському та  Попільнянському районах.

 

«Від сьогоднішньої поїздки районами я отримав колосальний позитив, – розповідає Сергій Машковський. – Я запитував у наших хліборобів, що потрібно, які проблеми виникають. І всі як один повторюють, що все добре. Хоча ми знаємо, що є проблеми і з паливо-мастильними матеріалами, і з забезпеченням міндобривом та їх ціною, яка збільшилася в два рази».

 

 

«Таким людям потрібно скрізь допомагати. Ми всіляко сприятимемо спрощенню всіх бюрократичних процедур, які у них виникають. Я бажаю їм тільки міцного здоров’я та гарних врожаїв».

 

 

Голова обласної адміністрації відзначив і початок посівних робіт на ПАФ «Єрчики».

 

У власності Героя України Володимира Дідківського 5300 гектарів господарства. Середньомісячна заробітна платня на підприємстві – 4 тисячі гривень.

 

 

«Сьогоднішня погода дозволяє проводити всі польові роботи. Ми сіємося вже другий день, – говорить Володимир Дідківський. – Плануємо посіяти ячмінь, кукурудзу, зерно, цукрові буряки. Восени маємо отримати гарний врожай».

 

 

 

Прес-служба облдержадміністрації

 

 

Версія для друку