Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

На Житомирщині буде обмежено рух великовагового транспорту

22 Червня 2015 • 12:11

Кіл-сть переглядів: 668

У випадку підвищення температури повітря більше 28 градусів на Житомирщині буде обмежено рух транспорту. Обмеження діятиме на автомобільних дорогах загального користування з 9-00 до 22-00 год. і стосуватиметься великовагового транспорту масою понад 24 тонни із навантаженням на вісь 7 тонн.

 

Відповідне розпорядження підписав голова обласної державної адміністрації Сергій Машковський 18 червня 2015 року.

 

Обмеження застосовуватиметься з метою збереження мережі автомобільних доріг від передчасних руйнувань та недопущення утворення деформацій покриття.

 

Як повідомляє Служба автомобільних доріг у Житомирській області, на дорогах вже встановлено відповідні заборонні дорожні знаки та інформаційні щити. Дорожніми організаціями, органами ДАІ та Укртрансінспекції посилено контроль за проїздом у спекотну погоду великовагових транспортних засобів. На автодорогах загального користування працює пересувний пункт габаритно-вагового контролю, що здійснює нагляд за проїздом великовагових та великогабаритних транспортних засобів.

 

Зупинятися та розміщувати великоваговий автотранспорт водії можуть на автостоянках та майданчиках відпочинку, у тому числі розташованих біля об’єктів дорожнього сервісу.

 

Перелік стоянок (місць відстою) для великовантажних транспортних засобів на автодорогах Житомирської області у період застосування обмежень дивіться тут 

Версія для друку