Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

На Житомирщині перевірили заклади оздоровлення та відпочинку дітей

03 Червня 2016 • 07:08

Кіл-сть переглядів: 639

1З метою організації літнього відпочинку громадян, у тому числі дітей, забезпечення дотримання в оздоровчих закладах вимог пожежної безпеки та напередодні відкриття оздоровчого сезону працівниками Управління ДСНС Житомирської області проведені рейдові перевірки закладів оздоровлення та відпочинку дітей.

 

1 червня рятувальники завітали до літніх таборів «Супутник» та «Благодать». Особлива увага під час перевірок зверталась на стан електрогосподарства, внутрішнього та зовнішнього протипожежного водопостачання, установок пожежної автоматики, шляхів евакуації, забезпеченості первинними засобами пожежегасіння тощо. Також обов’язково проводилися інструктажі про заходи пожежної безпеки з керівниками зазначених об’єктів та обслуговуючим персоналом.

 

2Відповідальним за даний напрямок працівникам баз надали методичні рекомендації щодо запобігання надзвичайних ситуацій та подій. Не оминули увагою фахівці ДСНС і заходи безпеки поблизу водойм, так як на території таборів є як природні ріки, так і штучно створені басейни.

 

По завершенню перевіряючі вручили керівникам об’єктів приписи щодо усунення порушень та зобов’язали їх вжити невідкладних заходів із попередження виникнення пожеж і надзвичайних ситуацій та загибелі людей на них, виконання в повному обсязі запропонованих заходів протипожежного захисту.

 

3

 

4

Версія для друку