Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

На Житомирщині повністю обладнають 64 природничі та математичні кабінети опорних шкіл

21 Березня 2018 • 17:08

Кіл-сть переглядів: 348

Цього року засоби навчання та техніку закуплять для 64 класів фізики, хімії, біології, географії та математики, які функціонують в опорних школах районів та громад області.

 

На оснащення кабінетів спрямують 13,5 млн грн з освітньої субвенції.

 

За інформацією управління освіти і науки ОДА, 64 кабінети фізики, хімії, біології, географії та математики будуть повністю забезпечені новим обладнанням. Перелік засобів навчання, яким користуватимуться учні та вчителі в опорних школах, відповідатиме вимогам наказу Міністерства освіти і науки України № 704 від 22.06.2016 року.

 

13,5 млн грн державної субвенції розподілять для оснащення:

  • 14 кабінетів хімії;
  • 16 кабінетів біології;
  • 5 кабінетів фізики;
  • 14 кабінетів математики;
  • 15 кабінетів географії.

 

Також для окремих природничих та математичних класів закуплять 3 мультимедійний комплекси, 2 комплекти обладнання для лабораторних робіт та 3 комплекти демонстраційного обладнання для уроків фізики, а також лабораторне та демонстраційне обладнання для уроків біології.

 

Крім цього, за дорученням голови ОДА Ігоря Гундича розробили сучасні дизайни природничих та математичних кабінетів, ремонт в яких виконають за кошти бюджетів районів та ОТГ.

 

Нагадаємо, що нещодавно голова ОДА Ігор Гундич показав, як виглядатимуть сучасні класи в опорних школах Житомирщини, а всі навчальні заклади в області відновлюються за комплексним підходом.

Версія для друку