Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

На Житомирщині роблять добрі справи для родин загиблих учасників АТО

30 Січня 2015 • 08:39

Кіл-сть переглядів: 718

Департамент сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації започаткував благодійну акцію «Робимо добро», яка спрямована на підтримку сімей загиблих учасників антитерористичної операції. Директор департаменту Світлана Гресь розповіла, що з початку цього року вона вже відвідала сім’ї Верещак (с. Никонівка Бердичівського району), Малянівських (с. Закутинці Бердичівського району), Забродських (м. Житомир), Дорошок (смт Новогуйвинське Житомирського району), а також родину Антонових із обласного центру, в якій в зоні АТО безвісти зник тато. Найближчим часом Світлана Гресь завітає і до сім’ї Книш у с. Левків Житомирського району.  

 

 «Ми відвідуємо родини з дітьми. Для нас найважливіше зараз оточити любов’ю і турботою тих, хто втратив найрідніших людей. Ми маємо підтримати дружин і дітей та довести, що вони не залишилися сам-на-сам зі своєю бідою», – наголошує Світлана Гресь.

 

Представники профільного департаменту відвідують родини загиблих не з порожніми руками. Мамам передають пакунки з продуктами та засобами гігієни, а дітки отримують солодкі подарунки та іграшки. Світлана Гресь звернула увагу, що допомогу надають благодійні організації, до яких вона звертається особисто.

 

Розуміємо, що найрідніших татусів, чоловіків та синів вже не повернути, але добрими справами можна підтримати тих, хто залишився без надійного плеча та ніжних обіймів.      

 

xx

mm

 

zz

 

ww

Прес-служба облдержадміністрації  

Версія для друку