Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

На Житомирщині триває Олімпійський день

26 Червня 2024 • 16:22

Кіл-сть переглядів: 418

Протягом червня на Житомирщині проходить Олімпійський день, організований за підтримки Національного олімпійського комітету (НОК) України в Житомирській області. До цієї ініціативи долучилася амбасадорка проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнських шкільних ліг», українська легкоатлетка, спринтерка та чемпіонка Європи Юлія Олішевська.

 

Святкування Олімпійського дня відбулося в багатьох освітніх закладах Житомирщини, зокрема і в закладі дошкільної освіти № 22 «Золота Рибка» у місті Бердичеві.

 

Юлія Олішевська провела активну руханку, до якої долучилися не лише діти, а й увесь педагогічний колектив. Енергія та завзяття учасників були просто неймовірними! Після цього юні спортсмени виконували вправи на концентрацію та швидкість, демонструючи свої вміння і бажання бути кращими.

 

Кожен момент цього дня був сповнений радості та натхнення. Наприкінці заходу на всіх учасників чекала особлива мить – нагородження від виконавчого директора відділення НОК України в Житомирській області Богдана Коляди.

 

Яке ж свято без смачних сюрпризів? Після завершення вправ діти отримали морозиво від компанії «Лімо», яке підняло настрій ще більше та стало приємним завершенням цього чудового дня.

 

Вперед до нових спортивних досягнень!

 

 

Версія для друку