Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

На Житомирщині відкрились пункти ЗНО з української мови та літератури

05 Травня 2016 • 08:46

Кіл-сть переглядів: 701

Сьогодні, 5 травня, об 11 годині випускники шкіл розпочали складання зовнішнього незалежного оцінювання з української мови та літератури, результати якого зараховуватимуться як державна підсумкова атестація.

 

На Житомирщині зареєстровано 9477 абітурієнтів, які здаватимуть ЗНО з української мови та літератури.

 

У 37 пунктах ЗНО в Житомирській області створено належні умови для учнів: аудиторії забезпечені медичними працівниками, організовано роботу перевізників, охорону тестових матеріалів та дотримання порядку під час роботи пунктів тестування працівниками поліції області.

 

За інформацією заступника директора Вінницького регіонального центру оцюнювання якості освіти Людмили Марцевої, яка перебуває сьогодні в Житомирі, всі пункти тестування якісно підготовлені та відкрились вчасно. Матеріали для ЗНО отримано теж вчасно. Учні мають 3 години для складання тестів. У всіх пунктах працюють громадські спостерігачі, у деяких – присутні представники ЗМІ.

 

Нагадаємо, що особливістю цьогорічного зовнішнього незалежного оцінювання є поєднання з державною підсумковою атестацією з української мови, математики та історії України.

Версія для друку