Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

На Житомирщині відкрито 3-й кваліфікаційний центр

04 Червня 2024 • 11:14

Кіл-сть переглядів: 368

За інформацією Департаменту освіти і науки ОВА, відтепер для того, аби офіційно працювати кухарем не обов’язково вступати на навчання до закладу освіти та вчитися кілька років.

 

Підтвердити свої професійні вміння можна в кваліфікаційному центрі на базі Житомирського професійного ліцею Житомирської обласної ради, який успішно пройшов процедуру акредитації в Національному агентстві кваліфікацій та отримав відповідний сертифікат, що дає право підтверджувати фахівцям кваліфікацію кухаря 3 та 4 розрядів.

 

Неважливо, де людина опановувала професію – самотужки чи за допомогою курсів.

 

Важливо, що сьогодні є можливість пройти теоретичне і практичне оцінювання, і у разі успішного складання цих випробувань, людина отримує сертифікат про присвоєння професійної кваліфікації з яким можна працевлаштуватися.

 

Нагадаємо, що перший центр запрацював в кінці березня на Малинського фахового коледжу. На сьогодні вже перших  20 фахівців лісової галузі підтвердили свою кваліфікацію.

Версія для друку