Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

На Житомирщині відпрацьовували дії у разі виникнення надзвичайної ситуації на базах з боєприпасами

27 Квітня 2018 • 09:53

Кіл-сть переглядів: 221

25 квітня у Радомишльському районі управління цивільного захисту населення облдержадміністрації провело тренування органів управління та сил цивільного захисту області щодо дій у разі виникнення надзвичайної ситуації на території військової частини, яка розташована в селищі Городок.

 

У заході взяли участь представники районного сектору управління ДСНС у Житомирській області, керівний склад цивільного захисту та керівники спеціалізованих служб цивільного захисту району, районна евакокомісія та комісія з питань евакуації селища Городок, голови сільських рад, населені пункти яких попадають в прогнозовані зони ураження при виникненні надзвичайної ситуації.

 

Головна мета таких тренувань – вдосконалення злагодженості та оперативності в роботі, підвищення готовності органів управління та сил цивільного захисту до виконання заходів з евакуації населення із зони можливого ураження.

 

За легендою тренувань на території військової частини виникає пожежа з подальшою детонацією боєприпасів, внаслідок чого утворилася зона ураження з радіусом до 5 км. До неї потрапили 5 населених пунктів з населенням понад тисячу осіб.

 

Під час тренувань відпрацювали заходи з оповіщення, евакуації, розміщення евакуйованого населення та забезпечення публічної (громадської) безпеки і порядку в евакуйованому населеному пункті селищі Городок.

 

1

 

1

 

2

 

3

 

4

 

3

 

3

 

2

 

5

Версія для друку