Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

На Житомирщині за 10 років провели 25 аудитів доступності

03 Листопада 2017 • 13:11

Кіл-сть переглядів: 298

За 10 років обласна громадська організація людей з інвалідністю «Молодь. Жінка. Сім’я» у співпраці з департаментом праці та соціального захисту населення Житомирської ОДА провели 25 аудитів доступності людей з інвалідністю до соціальних об’єктів та інженерно-транспортної інфраструктури.

 

Про це повідомляє голова організації Неля Ковалюк.

 

«31 жовтня у смт Народичі ми провели останній, 25-й виїзний аудит доступності. Під час таких аудитів ми оглядали та практично тестували об’єкти на предмет доступності їх для людей з інвалідністю. Потім надавали інформацію власникам і керівництву районів про найбільш поширені помилки при формуванні вільного доступу до об’єкті соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури. Сподіваємося, що наступні виїзні засідання зможемо проводити, перевіривши, що зроблено, як були враховані наші рекомендації щодо створення вільного доступу за десять років у містечках і містах Житомирщини», – розповідає Неля Ковалюк.

 

Під час засідання у Народичах начальники управлінь праці Олевської, Овруцької, Народицької РДА розповіли про роботу, яку проводять районні адміністрації в питаннях створення безперешкодного доступу до соцоб’єктів.

 

Всі двадцять п’ять аудитів доступності були проведені в рамках реалізації  обласної комплексної Програми соціального захисту інвалідів, ветеранів війни та праці, пенсіонерів та незахищених верств населення Житомирської області.

 

1

 

1

 

1

 

1

 

1

 

1

 

1

Версія для друку