Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

На Житомирщині зафіксовано найвищий показник захворюваності на коронавірус —1562 нові випадки, — Наталія Остапченко. ВІДЕО

21 Жовтня 2021 • 12:55

Кіл-сть переглядів: 452

Сьогодні, 21 жовтня, перша заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко провела онлайн брифінг щодо епідемічної ситуації на Житомирщині.

 

«Сьогодні у нас в області зафіксовано найвищий показник захворюваності на коронавірус — 1562 нові випадки. Це значно вищий показник в порівнянні з минулим роком. Тому вкотре звертаюсь до всіх жителів області та закликаю робити щеплення від коронавірусу. Вакцинація дає можливість вберегти своє життя та життя оточуючих!», — сказала Наталія Остапченко.

 

Перша заступниця голови ОДА також наголосила на зростанні летальних випадків в області і констатувала, що летальність спостерігається серед невакцинованого населення.

 

Детальніше дивіться у ВІДЕО нижче.

 

Нагадаємо, що за минулу добу, 20 жовтня, у Житомирській області зареєстровано 1562 нові підтверджені та 20летальних випадків захворювання на коронавірусну інфекцію.

 

Звертаємо увагу, що Уряд ухвалив рішення про продовження в Україні дії адаптивного карантину до 31 грудня 2021 року.

 

Довідково. Всі охочі вакцинуватися можуть це зробити навіть без попереднього запису незалежно від наявності декларації із сімейним лікарем. При собі обов’язково треба мати паспорт та ідентифікаційний код для введення в електронний облік.

 

Перелік центрів масової вакцинації та пунктів щеплення також можна знайти на сайті Вакцинація від COVID-19.

 

У Житомирській області діє 5 центрів масової вакцинації проти COVID-19. 

 

Версія для друку