Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

На Житомирщині застосовані аварійні відключення електроенергії, — Житомиробленерго

09 Січня 2023 • 10:12

Кіл-сть переглядів: 274

АТ «Житомиробленерго» інформує, що сьогодні, 09 січня, в Житомирській області, у зв’язку з аварійною ситуацією, застосовані аварійні відключення електроенергії.

 

Житомирська ОВА закликає жителів області економити електроенергію!

 

Закликаємо максимально скоротити споживання електроенергії, зокрема вимкнути енергомісткі прилади, у години пікових навантажень: з 06:00 до 11:00 та з 17:00 до 23:00.

 

Мінімізуйте використання пральних машин, бойлерів, кондиціонерів, обігрівачів. Також по можливості обмежте використання електрочайників та електроплит, вимикайте світло в приміщеннях, де ви не перебуваєте, перенесіть ремонтні роботи на світлі години доби.

 

Крім того, наполегливо звертаємося до бізнесу області: вимкніть вивіски та зайве освітлення у години пікових навантажень. Кожен кіловат енергії, яку ви не використаєте, дасть додаткову стабільність нашій енергосистемі.

 

Якщо свідоме обмеження споживання електроенергії дозволить нам пройти пікові навантаження, аварійних відключень зможемо уникнути!

 

Нагадаємо, що у разі довготривалого відключення електроенергії, жителі області можуть скористатися послугами Пунктів незламності, адреси яких можна знайти на онлайн-мапі.

Версія для друку