Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Нагороджені найкращі бібліотеки Житомирської області

29 Вересня 2023 • 14:31

Кіл-сть переглядів: 2 360

28 вересня 2023 року в КЗ «Обласна бібліотека для дітей та юнацтва» Житомирської обласної ради відбулись урочистості з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Начальник обласного управління культури та туризму Житомирської ОВА Анатолій Душко вручив почесні грамоти і подяки працівникам публічних бібліотек області.

 

Також були нагороджені переможці щорічного конкурсу «Краща бібліотека Житомирщини – 2023», організаторами якого є обласне управління культури та туризму Житомирської ОВА і Обласна наукова універсальна бібліотека імені Олега Ольжича.

 

Переможцями стали:

 

— в номінації «Краща сільська бібліотека» — бібліотека-філія с. Зарічани КЗ «Публічна бібліотека Станишівської сільської ради»;

 

— в номінації «За кращі практики роботи з молоддю» відзнаку отримала Звягельська бібліотека-філіал «Молодіжний бібліотечний простір імені Лесі Українки»;

 

— в номінації «За кращі практики роботи з дітьми» — Сербівська сільська бібліотека Ємільчинської селищної ради;

 

— в номінації «Краща центральна бібліотека» перемогу розділили публічна бібліотека з філіями Бердичівської міської територіальної громади та КЗ «Центральна публічна бібліотека імені Василя Скуратівського» Малинської міської ради.

 

Переможці отримали книги під супровід музичних привітань. Захід пройшов в теплій та дружній обстановці.

 

Щиро дякуємо за вашу працю! Так тримати!

 

 

 

Версія для друку