Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Нарада з фермерами. ФОТО

18 Вересня 2015 • 13:08

Кіл-сть переглядів: 935

Сьогодні, 18 вересня, в малій залі Житомирської облдержадміністрації відбулася нарада з керівниками фермерських господарств, сільскогосподарських підприємств області з питань врегулювання проблем розвитку агропромислового комплексу області.

Із вступним словом на початку наради виступив перший заступник голови облдержадміністрації Геннадій Дмитренко: «До нас надходить багато листів від вас із зверненнями щодо вирішення проблемних питань. Ми запросили сюди перших керівників, починаючи з фіскальної служби і закінчуючи геокадастром. Ви можете поставити запитання, які у вас виникають, щоб спланувати нашу роботу на наступний бюджетний рік та до початку посівної. Ми з вами маємо вирішити проблемні питання, аби ви змогли працювати спокійно і на благо нашої держави».

Т.в.о. начальника управління агропромислового розвитку Леонід Бабич розповів про роботу агропромислового комплексу та окремо зупинився на проблемних запитаннях, з якими зверталися керівники фермерських господарств та сільськогосподарських підприємств, проінформувавши про стан вирішення цих проблем: «Ми забезпечили за вісім місяців цього року виробництво валової продукції з індексом 99,7%. По рейтингу загальнодержавного показника з виробництва сільськогосподарської продукції наша область займає дев’яте місце».

До слова була запрошена Олена Пікуля, начальник відділу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно Головного територіального управління юстиції у Житомирській області, яка розповіла про порядок реєстрації договорів оренди та відповіла на запитання присутніх.

За словами начальника головного територіального управління юстиції в Житомирській області Олега Горая, 25 вересня 2015 року спливає строк подачі юридичними особами, зареєстрованими до набрання чинності Закону України від 14.10.2014 № 1701 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо визначення кінцевих вигодоодержувачів юридичних осіб та публічних діячів», відомостей про свого кінцевого бенефіціарного власника (контролера), у тому числі кінцевого бенефіціарного власника (контролера) їх учасника (засновника), якщо учасник (засновник) юридична особа, або про відсутність такого бенефіціарного власника (контролера).

Наприкінці засідання виступив начальник Головного управління Держгеокадастру в Житомирській області – Максим Глушаниця, який запросив присутніх, в яких є невирішені проблеми та запитання, на особистий прийом і зазначив, що по можливості допоможе.

1

2

3

4

5

6

7

89

10

11

12

13

14

 

16

Версія для друку