Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Наш пріоритет у роботі – це створення комфортних умов для виховання дитини у сім’ї, – Віра Рогова

30 Червня 2020 • 15:25

Кіл-сть переглядів: 716

На цьому наголосила заступниця голови ОДА Віра Рогова сьогодні, 30 червня, під час робочої наради з керівниками інтернатних закладів Житомирської області.

 

Під час зустрічі обговорили діяльність інтернатних закладів, їх роботу в період карантину та шляхи створення умов для навчання дітей, а не проживання. Адже пріоритетним у державній політиці є виховання дитини в родині. І зараз, у період карантину, потрібно приділити більше уваги та надати потрібну підтримку сім’ям, до яких повернулися діти з інтернатних закладів, аби батьки могли приділяти виховання своїх дітей більше часу та направляти їх до закладів лише на навчання.

 

«Наш пріоритет у роботі – це створення комфортних умов для виховання дитини у сім’ї. В інтернатах велику увагу мають приділяти реінтеграції. Адже від вашої роботи залежить, чи готова буде дитина соціалізуватися та адаптуватися до навчання у звичайній школі», – зауважила Віра Рогова.

 

За її словами, такі заклади можуть надавати послуги з реабілітації та соціалізації. Адже до кожної дитини має бути індивідуальний підхід.

 

Версія для друку