Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Наталія Остапченко долучилася до засідання профільної комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів

11 Червня 2024 • 16:14

Кіл-сть переглядів: 345

Сьогодні, 11 червня, під головуванням Юрія Довгополова відбулося засідання профільної комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та у справах ветеранів. Участь у засідання взяла перша заступниця начальника Житомирської ОВА Наталія Остапченко,  перший заступник голови Житомирської обласної ради Олег Дзюбенко та керівники закладів охорони здоров’я області.

 

Значна частина питань стосувалася внесення змін та затвердження у новій редакції Положень та Статутів комунальних некомерційних підприємств Житомирської обласної ради. Також члени комісії розглянули ряд проєктів рішень обласної ради що внесення змін у контракти з директорами обласних медичних закладів.

 

У ході засідання окремим блоком депутати розглядали звернення від комунальних некомерційних підприємств Житомирської обласної ради щодо структури та штатної чисельності та внесення змін до фінансових планів.

 

Більшість питань була підтримана членами комісії.

 

Версія для друку