Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Наталія Остапченко провела нараду робочої групи з розгляду питань щодо здійснення санітарних заходів у межах охоронних зон ліній електропередачі

12 Червня 2024 • 16:05

Кіл-сть переглядів: 322

Сьогодні, 12 червня, перша заступниця начальника Житомирської ОВА Наталія Остапченко провела нараду робочої групи з розгляду питань щодо здійснення санітарних заходів у межах охоронних зон ліній електропередачі.

 

Під час наради розглядали питання щодо переліку повітряних ліній електропередачі, на яких заплановано виконання робіт з розчищення трас у межах охоронних зон ліній ПЛ 35-110 кВ АТ «ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО».

 

Наталія Остапченко наголосила на необхідності приведення у відповідність охоронних зон ліній ПЛ 35-110 кВ АТ «ЖИТОМИРОБЛЕНЕРГО».

«Це сприятиме уникненню створення аварійно небезпечних ділянок та забезпечить належне функціонування електричних мереж, а також підвищить загальний рівень безпеки та надійності електропостачання в регіоні», – зауважила Наталія Остапченко.

Перша заступниця начальника Житомирської ОВА також підкреслила, що важливо проводити постійний моніторинг та підтримку охоронних зон у належному стані для забезпечення стабільної роботи енергетичної інфраструктури.

 

 

 

Версія для друку