Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Наталія Остапченко провела засідання з перевізниками Житомирщини

11 Вересня 2024 • 14:40

Кіл-сть переглядів: 158

Сьогодні, 11 вересня, під головуванням першої заступниці начальника Житомирської обласної військової адміністрації Наталії Остапченко відбулося засідання з перевізниками області.

 

На зустрічі були присутні начальник відділу транспорту та зв’язку Департаменту регіонального розвитку Житомирської ОВА Валерій Ясюнецький, виконуюча обов’язки начальника відділу державного нагляду (контролю) у Житомирській області Державної служби України з безпеки на транспорті Анна Лисюк та представники транспортної галузі.

 

Головною темою зустрічі стало обговорення проблемних питань у сфері пасажирських перевезень. Перша заступниця начальника Житомирської обласної військової адміністрації Наталія Остапченко зазначила, що Житомирська ОВА є організатором пасажирських перевезень на 401 автобусному маршруті загального користування, з яких 191 приміський та 210 міжміських. Для забезпечення роботи цих маршрутів функціонують 70 автоперевізників, а також діють 16 автостанцій різної класності. Щодня близько 450 автобусів обслуговують пасажирів. У зв’язку з цим існує необхідність врегулювання проблем, щоб забезпечити якісне обслуговування пасажирів.

«Безпека пасажирів – наш пріоритет, тому важливо, щоб перевізники не лише дотримувалися норм чинного законодавства, але й відповідально підходили до питань оформлення документів та умов перевезення» – зазначила Наталія Остапченко.

Анна Лисюк, в. о. начальника відділу державного нагляду (контролю) у Житомирській області, підкреслила важливість співпраці між усіма зацікавленими сторонами для досягнення безпечного та ефективного функціонування транспортної системи області. Вона закликала перевізників до взаємодії з контролюючими органами та дотримання встановлених вимог для підвищення безпеки перевезень.

 

Засідання мало на меті не лише обговорення проблем, але й пошук шляхів їх вирішення через співпрацю між владою й представниками бізнесу.

 

Версія для друку