Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

У четвер, 4 червня, відбулася селекторна нарада під головуванням Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля

04 Червня 2020 • 19:41

Кіл-сть переглядів: 620

Сьогодні, 4 червня, відбулася щотижнева селекторна нарада з представниками усіх областей під головуванням Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля. У зв’язку з робочою поїздкою до Овруцького району голови Житомирської ОДА Віталія Бунечка та першого заступника голови ОДА Володимира Федоренка представляла на селекторі область заступниця голови ОДА Наталія Остапченко.

 

До наради також долучилися заступниця голови ОДА Віра Рогова, заступник голови ОДА Віктор Градівський, керівник апарату ОДА Олег Шарварко, радник голови ОДА Олександр Федько.

 

Під час селекторної наради учасники проаналізували стан виконання будівельних робіт на об’єктах у рамках національної програми «Велике будівництво».

 

Нагадаємо, що до кінця 2020 року в області буде здійснена реконструкція 7 приймальних відділень медичних закладів, 24 амбулаторій, 11 шкіл, 7 садочків та 9 стадіонів, а також виконання капітального ремонту понад 190 км доріг.

 

Також під час наради обговорили питання підготовки до проведення зовнішнього незалежного оцінювання на території України та Житомирської області.

 

За інформацією Міністерства освіти та науки України, по всій державі працюватиме для проведення ЗНО 1 тис. 700 пунктів тестування. Пробне тестування ЗНО проведуть 15-17 червня 2020 року, а основна сесія розпочнеться вже 25 червня та триватиме до 17 липня 2020 року.

 

Із затвердженим графіком ЗНО-2020 можна ознайомитися ТУТ. До 9 червня ще можна зареєструватися на пробне тестування.

 

Під час селекторної наради наголосили на тому, що учасники ЗНО мають бути забезпечені дезінфікуючими засобами, при складанні тестів повинна бути витримана дистанція. Крім того, обов’язковими для всіх є засоби індивідуального захисту.

 

Версія для друку