Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Наталія Остапченко: За рахунок субвенції з державного бюджету будуть облаштовані безпечні умови у закладах освіти Житомирщини

17 Травня 2023 • 16:17

Кіл-сть переглядів: 788

Сьогодні, 17 травня, перша заступниця начальника Житомирської обласної військової адміністрації Наталія Остапченко провела засідання робочої групи з відбору проєктів, які реалізовуватимуться за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на облаштування безпечних умов у закладах освіти Житомирщини.

 

До засідання долучився народний депутат України Арсеній Пушкаренко, директорка Департаменту освіти і науки Житомирської ОВА Наталія Осипович, представники ДСНС у Житомирській області та представники освіти.

 

Так, на розгляд Житомирської обласної військової адміністрації надійшло 47 проєктів, 17 з яких за даними територіальних громад мали проєктно-кошторисну документацію або орієнтовні розрахунки щодо вартості запланованих робіт. Розмір субвенції для Житомирської області становить 45 011 тис грн.

 

Через обмежений фінансовий ресурс першочергово розглядалися проєкти закладів освіти, які мають велику кількість учасників освітнього процесу.

 

Із загальної кількості проєктів:

 

капітальний ремонт — 27 проєктів;

 

будівництво — 19 проєктів;

 

реконструкція — 1 проєкт.

 

На засіданні розглянули та погодили 6 проєктів.

 

Версія для друку