Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Наталія Остапченко: Житомирська ОВА розглядає можливість облаштування мосту у Народичах

26 Травня 2023 • 14:26

Кіл-сть переглядів: 467

Перша заступниця начальника Житомирської обласної військової адміністрації Наталія Остапченко провела засідання робочої групи з питання облаштування мостового переходу через річку Уж у смт. Народичі разом з представниками профільних структурних підрозділів.

 

На засіданні обговорили стан проїзду тимчасовою переправою та можливість забезпечення проїзду Народичі – Малин через Базар.

 

Також директор Департаменту регіонального розвитку Житомирської ОВА Інна Хоменко проінформувала про наслідки підриву мосту у смт. Народичі та ступінь руйнування штучної споруди.

 

Начальник будівельно-відновлювальниї частини Олексій Шевчук підтвердив можливіть виконання робіт військовою частиною та потребу у необхідних матеріалах.

 

За результатами засідання Департаменту фінансів ОВА у встановленому законодавством порядку доручено розлянути питання щодо виділення бюджету Народицької селищної військової адміністрації з резервного фонду обласного бюджету Житомирської області на закупівлю матеріалів для будівництва мостового переходу.

 

Версія для друку