Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Навіть під час воєнного стану на Житомирщині відкриваються нові підприємства

09 Червня 2022 • 17:03

Кіл-сть переглядів: 720

Сьогодні, 09 червня, перший заступник начальника Житомирської районної військової адміністрації В’ячеслав Авраменко взяв участь у відкритті «Потіїв хліб», що у селі Потіївка.

 

На початку повномасштабного вторгнення росії, керівництву Потіївської громади прийшла ідея забезпечити жителів громади хлібом. Адже під час війни це питання торкнулося дуже гостро не лише українців, а й усього світу.

 

За два місяці голова громади Марина Плечко разом із однодумцями знайшли приміщення, обладнали його сучасною технікою та зробили необхідний ремонт. Це дало змогу надати нові робочі місця та зробити внесок у підтримку людей, що постраждали внаслідок війни.

 

«Звісно, найперше – це хліб, і це не просто народна мудрість, хліб справді є основним продуктом харчування в житті людини. Та оскільки Потіївська громада багата на аграріїв, то і проблем з борошном точно не буде», — зазначив В’ячеслав Авраменко.

 

Зокрема «Потіїв хліб» буде налаштований на випікання хлібобулочних виробів для військових, переселенців, малозабезпечених, людей з інвалідністю, багатодітних сімей і т.д. Так, за добу можливо буде випікати майже 2 тис. хлібин та багато інших хлібних виробів.

 

 

Версія для друку