Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Ніколи не пізно: На Житомирщині 95-річний громадянин оформив перший закордонний паспорт

10 Серпня 2023 • 16:36

Кіл-сть переглядів: 389

На Житомирщині 95-річний громадянин, пан Іван, 1928 року народження, став учасником незвичайної події – він отримав свій перший закордонний паспорт. Чоловік звернувся до Олевського сектору Міграційної служби Житомирської області з метою оформити паспорт громадянина України для виїзду за кордон.

Пан Іван прийняв рішення вирушити до Європи для відпочинку та зустрічі з родичами. Ця подорож має для нього особливе значення, адже відвідування рідних у інших країнах були довгоочікуваною мрією.

Цей випадок є чудовим прикладом того, як важливо залишатися відкритими до нових можливостей і мрій. Додатково нагадуємо, що кожен громадянин має можливість отримати адміністративні послуги з оформлення паспортних документів в будь-якому підрозділі міграційної служби, незалежно від місця проживання.

Щоб отримати детальнішу інформацію щодо процедури оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон, рекомендуємо звернутися до  Державної міграційної служби України за посиланням на офіційний сайт: https://dmsu.gov.ua/poslugi/dokumenti-dlya-vijzdu-za-kordon/vidacha-pasporta-gromadyanina-ukrajni-dlya-vijzdu-za-kordon.html

 

Версія для друку