Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Новий «Світанок» у селі Кочерів. ФОТО

21 Жовтня 2015 • 11:53

Кіл-сть переглядів: 972

Сучасні тенденції в освітній галузі спрямовані на забезпечення прав дітей на здобуття якісної освіти. Їх реалізація полягає в модернізації освітніх систем, створенні умов, що дають дітям можливість розвиватися творчими особливостями, рости здоровими, з почуттям власної гідності.

 

Надзвичайно важлива подія відбулася сьогодні у селі Кочерів Радомишльського району – відкрився новий дитячий садок «Світанок».

 

На відкриття дитячого садочка завітали голова Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Машковський,  голова районної державної адміністрації Володимир Тетерський, голова районної ради Віктор Міхненко.

 

«Відкриття дошкільного навчального закладу – свято не лише для дітлахів, а й для батьків. Адже кожен з батьків мріє про достойне майбутнє своїх дітей. Від тієї підготовки, яку вони отримають зараз, в значній мірі залежить те, з якими знаннями вони прийдуть до школи та якими фахівцями стануть у майбутньому», – сказав Сергій Машковський.

 

Після офіційної частини діти  урочисто перерізали стрічку, що ознаменувало відкриття нового дитячого садочка. Керівники області та району, гості та батьки оглянули приміщення дитячого садка, ознайомилися з умовами перебування дітей в установі

 

Дошкільний навчальний заклад створено в приміщенні Кочерівської ЗОШ І-ІІІ ст. Тут буде виховуватись 30 дітей. Комфортна та яскрава кімната для розваг, обладнані туалетні кімнати, нові меблі, посуд та м‘який інвентар — усе це  для дошкільнят.

 

У подарунок від керівництва області та району , вихованці отримали солодощі, фрукти та побутову техніку. За підтримки Сергія Машковського дітлахам встановлено новий дитячий майданчик.

 

Тепла і затишку в дитячому садочку, успіхів і перших перемог у здобутті освіти бажаємо  малечі!

Версія для друку