Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Об’єднані громади мають звернути увагу на створення амбулаторій, центрів безпеки, ЦНАПів та нового освітнього простору

05 Липня 2017 • 13:28

Кіл-сть переглядів: 622

Об’єднані територіальні громади мають звернути увагу на створення амбулаторій, центрів безпеки, ЦНАПів та нового освітнього простору.

 

На цьому наголосив сьогодні, 5 липня, заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Лев Парцхаладзе під час селекторної наради за участю заступника голови ОДА Ярослава Лагути та представників громад Житомирщини.

 

За словами заступника Міністра, має бути комплексний підхід під час розробки проектів за рахунок субвенції на розвиток об’єднаної територіальної громади. Пріоритетними напрямками на сьогодні є створення амбулаторій, центрів безпеки, ЦНАПів та нового освітнього простору.

 

Директор департаменту містобудування, архітектури, будівництва та ЖКГ облдержадміністрації Роман Щебетов обговорив з представниками Мінрегіону проблемні питання щодо дозвільних процедур у будівництві та проговорив з керівництвом громад можливість реалізації їх проектів.

 

«Ми маємо рухатися в одному човні. Що стосується реалізації 4 основних реформ, на яких сьогодні наголошували, – ми розробили в області комплексний підхід. Так, наприклад, де буде виконуватися термосанація шкіл, включено у такий проект і ремонт дороги до школи. Це стосується проектів, які фінансуватимуться з ДФРР. Ви також повинні передбачати такий підхід, одиничні роботи вам не погодять в Мінрегіоні», – наголосив Роман Щебетов.

 

Нагадаємо, сьогодні представники громад області знайомилися з досвідом створення Центрів надання адмінпослуг та шляхами зробити центр ефективним.

Версія для друку