Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Обласний ліцей-інтернат для обдарованих дітей святкує своє 25-річчя. ФОТО

24 Травня 2016 • 15:18

Кіл-сть переглядів: 2 019

Сьогодні святкує своє 25-річчя Житомирський обласний ліцей-інтернат для обдарованих дітей Житомирської обласної ради.

 

Урочистості відбулися у приміщенні Житомирського академічного українського музично-драматичного театру ім. І. Кочерги за участю заступника голови ОДА Ярослава Лагути та заступника голови облради Наталії Рибак.

 

Ліцей за роки своєї роботи випускає щороку 100-160 випускників. Більше 90 % з них вступають у вищі навчальні заклади не лише в Україні, але й за кордоном. Навчаються у закладі 70 % дітей сільської місцевості та лише 30 % з Житомира та Житомирського району.

 

«У сучасних умовах, коли ми так багато говоримо про оптимізацію, то маємо на меті не фінансові зміни, а якість освіти. І сьогодні ми вітаємо один з найякісніших навчальних закладів, яким дійсно пишається вся наша область. Варто подивитися лише на кількість переможців в олімпіадах та різноманітних конкурсах. Видно, що колектив працює на результат», – зазначає Ярослав Лагута.

 

Заступник голови ОДА привітав зі святом педагогів закладу, його учнів та нагородив викладачів ліцею грамотами обласної державної адміністрації за значний внесок у розвиток освітньої галузі регіону.

Версія для друку