Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Область повністю забезпечена продуктами харчування

26 Лютого 2015 • 10:08

Кіл-сть переглядів: 621

У житомирських супермаркетах спостерігається ажіотаж на певні групи товарів – борошно, цукор, крупи, олію. Проте дефіциту цих продуктів в області немає, інформує департамент агропромислового розвитку облдержадміністрації.

 

Щодо забезпечення області цукром – його виробництво перевищує минулорічні показники на 36%. Цукровими заводами області (ПАТ «Червонський цукровик» і ТОВ «Сігнет-центр») перероблено 409,4 тис. тонн цукрових буряків. Вироблено 57,8 тис. тонн цукру, що перевищує минулорічний показник на 15,2 тис. тонн. Зазначені обсяги виробленого цукру повністю забезпечують потребу області (56 тис. тонн) для споживання населенням та функціонування підприємств харчової промисловості. В області станом на 1 лютого зберігалося 41,2 тис. тонн цукру. До початку нового сезону цукроваріння (вересень 2015) потреба області для споживання населенням та роботи підприємств харчової промисловості складає 32-35 тис. тонн цукру. Задекларовані залишки цукру повністю покривають вказану потребу.

 

Закликаємо жителів області не піддаватися паніці та не скуповувати товари.

 

Прес-служба облдержадміністрації

Версія для друку