Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Очільницю Бердичівського району Людмилу Димидюк нагороджено медаллю «За сприяння Збройним Силам України»

05 Вересня 2022 • 11:02

Кіл-сть переглядів: 458

Указом Міністра оборони України Олексія Рєзнікова від 12.08.2022 № 707 начальниця Бердичівської РВА Людмила Димидюк нагороджена відзнакою Міністерства оборони України. Медаль очільниці Бердичівського району урочисто вручили 31 серпня за участі працівників військової районної адміністрації та керівництва районної ради.

 

В непростих умовах воєнного стану Людмилі Димидюк вдалося в стислий час розгорнути окремий батальйони територіальної оборони Бердичівського району, організувати харчування особового складу та забезпечити особовий склад військової частини речами першої необхідності. Робота над зміцненням матеріально-технічної бази батальйону ТРО та інших військових частин, що дислокуються на території району, триває й зараз.

 

Саме за клопотанням військових Міноборони відзначило начальницю Бердичівської РВА.

«Я надзвичайно зворушена такою високою оцінкою моєї роботи. Адже це не моя особиста нагорода – це відзнака усіх жителів Бердичівського району, а особливо військових, які знаходяться зараз на передовій. Бо ми разом працюємо на Перемогу», — зазначила Людмила Димидюк.

Очільниця Бердичівського району подякувала усім, хто допомагає та підтримує у ці напружені часи, зокрема начальнику Житомирської обласної військової адміністрації Віталію Бунечку.

 

Нагадаємо, що Володимир Зеленський вручив високі державні нагороди людям, завдяки яким Україна зберігає свою незалежність. 

 

 

 

Версія для друку