Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Офіційний портал публічних фінансів України вже працює

30 Листопада 2015 • 08:18

Кіл-сть переглядів: 1 128

Єдиний веб-портал використання публічних коштів є офіційним державним інформаційним ресурсом у мережі Інтернет, на якому оприлюднюється інформація згідно з Законом «Про відкритість використання публічних коштів».

 

Доступ до інформації, оприлюдненої на єдиному веб-порталі використання публічних коштів, є вільним та безоплатним, що надає можливість задоволення публічного інтересу щодо процесів контролю, утворення, розподілу та використання публічних коштів розпорядниками та одержувачами коштів Державного бюджету України, бюджету Автономної Республіки Крим і місцевих бюджетів, органами Пенсійного фонду, підприємствами, а також фондами загальнообов’язкового державного соціального страхування.

 

Для того, щоб переглянути використання публічних коштів у Житомирській області достатньо перейти на сторінку єдиного веб-порталу (http://e-data.gov.ua) та обрати на карті України область, яка вам потрібна.

 

Також на сайті є глосарій – це список понять, термінологічний словник, який пояснює визначення нових понять, використання термінів для зменшення ймовірності неправильного розуміння. Цей глосарій ставить на меті охопити основні терміни, які використовуються на єдиному веб-порталі.

Версія для друку